Instagram feed rapport voor www.mhonline.nl

MHonline.nl
Er is een probleem met een Instagram feed op je site

Een Instagram-feed op je site kan momenteel geen verbinding maken met Instagram om nieuwe berichten op te halen. Maak je geen zorgen, je feed wordt nog steeds weergegeven met behulp van een cache-versie, maar is niet langer in staat om nieuwe berichten weer te geven.

Dit wordt veroorzaakt door een probleem met je Instagram account dat verbinding maakt met de Instagram API. Voor informatie over het exacte probleem en aanwijzingen over hoe het op te lossen, bezoek de Instagram feed instellingen pagina op je site.

Haal het meeste uit de hashtags
Je kunt hashtags op Instagram voor zo veel dingen gebruiken; gerichte promoties, interactie met je publiek, het houden van wedstrijden, of gewoon voor het categoriseren van berichten. Lees meer over hoe je Instagram hashtag feeds kunt weergeven op je site met behulp van de Instagram Feed Pro plugin.

Leer meer
Dit is een beleefdheidse-mail die wordt verzonden vanuit de Smash Balloon Instagram Feed-plugin op je site om je te waarschuwen wanneer er een probleem is met een van je Instagram-feeds.
Verzonden van MHonline.nl
Meld aan en schakel deze e-mails uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Chat met ons!
💬 Hulp nodig ?
Hallo,👋!
Kunnen we je helpen?