Wat is een flyer?

Een flyer is een los vel papier dat niet gevouwen is. Het is dus niet hetzelfde als een folder, want die is wel gevouwen. Flyers zijn vaak bedoeld om uit te delen of te verzenden en hebben daarom een handzaam formaat. Meestal zijn ze in ieder geval niet groter dan een A4. Als je flyers wilt laten drukken om uit te delen of versturen, laat ze dan aan beide kanten bedrukken. Wil je ze echter ophangen, bedruk dan slechts één zijde.

Waarom een flyer laten maken?

Flyers zijn een goedkope manier om een boodschap te verspreiden onder een grote groep mensen, zonder dat dit veel hoeft te kosten. Je gebruikt ze om aandacht te trekken en te overtuigen. Ze zijn bijvoorbeeld geschikt voor het aankondigen van evenementen en het promoten van een actie of nieuw product.

Goedkoop flyer laten ontwerpen

De prijs van een flyer ontwerp is deels afhankelijk van de informatie en eventueel grafische elementen welke je ons aan kunt leveren.  Als we foto’s moeten bewerken of grafische elementen moeten ontwerpen voor gebruik op de flyer dan komt er iets bij, dit laten we je uiteraard vooraf weten.

Wat is een brochure?

Brochures zijn een uitgebreidere en luxere vorm van drukwerk. Het is in feite een soort boekje waarbij de pagina’s aan elkaar zijn gelijmd of geniet. Brochures worden doorgaans gedrukt op dikker, steviger papier, zodat zij een tijdje mee kunnen gaan. Ze bevatten meestal een inhoudsopgave en paginanummers. Daarmee verschillen ze van folders en flyers. Brochures worden vooral gegeven aan mensen die interesse hebben getoond in een product of dienst. Ze bevatten informatie die nog eens rustig teruggelezen kan worden, met als uiteindelijke doel iemand te overtuigen om een product of dienst af te nemen.

Levering binnen drie werkdagen

Als je bij MHonline brochures of flyers laat ontwerpen, dan ontvang je binnen drie werkdagen al het eerste concept. Vaak zijn we zelfs nog sneller. Je ontvangt altijd een uniek design, ontworpen door ons ervaren designteam. Het is namelijk belangrijk dat drukwerk een professionele uitstraling heeft. Het is immers een visitekaartje voor je bedrijf en een flyer of brochure van matige kwaliteit geeft geen goede indruk. Laat drukwerk voor het beste resultaat dus altijd ontwikkelen door een designer. Je kunt bij ons terecht voor drukwerk in diverse formaten. Over het gewenste formaat kunnen wij advies uitbrengen. Bij oplevering ontvang je tevens de HQ-printbestanden.

Opdracht plaatsen of vragen?

Wil je een opdracht voor het ontwerpen van drukwerk bij ons plaatsen? Vul dan het contactformulier op de website in of neem contact met ons op. Je kunt ons op dezelfde manieren bereiken als je nog vragen hebt. Twijfel je bijvoorbeeld welk soort drukwerk je nodig hebt? Onze medewerkers adviseren je graag. Je kunt bij MHonline.nl eveneens terecht voor andere diensten, zoals het ontwerpen van logo’s of een complete huisstijl. Ook hierover kunnen we je meer informatie geven. We helpen je graag verder en zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Staat jouw product er niet tussen?

Wil je een bepaald product laten ontwerpen of drukken, maar staat het niet op de website? Neem dan contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. In veel gevallen kunnen we je dan ook helpen. Zo ontwerpen we bijvoorbeeld ook advertenties, billboards en roll-up banners. MHonline kan design op maat bieden tegen zeer voordelige tarieven, dus leg gewoon jouw verzoek bij ons neer en wij gaan voor je aan de slag.