Visitekaartjes zijn een handige manier om snel je gegevens aan een potentiële klant, zakenpartner of leverancier te geven. Je geeft met een visitekaartje ook meteen een indruk af van jou en het bedrijf dat je representeert. Het is daarom belangrijk dat je altijd een setje professioneel ontworpen visitekaartjes bij je hebt als je gaat netwerken of een zakelijk bezoek hebt. Een visitekaartje laten ontwerpen kan al heel voordelig en het kan je veel opleveren.

Voordelig ontwerp

Bij MHonline kun je terecht voor het voordeligste grafisch ontwerp van Nederland. We hebben al vele bedrijven in binnen- en buitenland geholpen met grafisch ontwerp. Vanwege onze scherpe tarieven kunnen kleinere bedrijven en starters ook bij ons terecht voor een professioneel ontwerp. Al voor 69 euro heb je een set visitekaartjes ontworpen naar jouw wensen en huisstijl.

Voorstel binnen drie werkdagen

MHonline is niet alleen voordelig, maar we leveren onze ontwerpen ook snel op. Na jouw aanvraag ontvang je het eerste voorstel al binnen drie werkdagen, vaak zelfs nog sneller. Of het nou druk is of niet, wij staan voor je klaar om snel voor je aan de slag te gaan. We leveren altijd dubbelzijdige ontwerpen op.

Onbeperkt revisies

We hopen natuurlijk dat je meteen tevreden bent met het ontwerp, maar bij MHonline mag je altijd onbeperkt revisies indienen. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat bent. Je mag net zo lang feedback geven als nodig, die wij dan zonder meerprijs doorvoeren. Pas als het ontwerp 100% naar wens is, dan zijn de visitekaartjes af. Je ontvangt ze dan inclusief HQ-printbestanden. Ieder ontwerp is uniek en voldoet desgewenst geheel aan de huisstijl van je bedrijf.

Wat zet je op je visitekaartje?

Een goed visitekaartje laat zien wie je bent, wat je doet en voor welk bedrijf. De informatie moet ook helder zijn voor mensen die je nog niet persoonlijk hebt ontmoet. Een visitekaartje moet meteen uitstralen wat je doet. Afbeeldingen, zoals een logo, ondersteunen deze boodschap. Zorg dat het ontwerp van het visitekaartje past bij het bedrijf. Een creatief bedrijf doet er goed aan om een creatief visitekaartje te kunnen laten zien, terwijl voor een accountantskantoor iets degelijkers beter werkt. Als je een slogan of sterke USP’s hebt, dan kun je deze ook op de visitekaartjes vermelden.

Waarom uitbesteden?

Sommige mensen proberen om zelf hun visitekaartjes te ontwerpen, maar hebben er in feite niet voldoende verstand van. Dit levert kaartjes van matige kwaliteit op, die geen professionele uitstraling hebben. Een dergelijk kaartje nodigt natuurlijk een stuk minder uit om contact op te nemen. Laat je visitekaartjes voor het beste resultaat daarom altijd ontwerpen door een ervaren designer.