Je eigen website laten maken

Heb je nog geen website voor je bedrijf? Je kunt natuurlijk kiezen voor een budgetwebsite die je bij een prijsstunter voor weinig geld laat maken. Dan krijg je een prima site, maar wel één waarvan er dertien in een dozijn gaan, en waarmee je niet echt onderscheidend bent. Als je voor MHonline kiest, krijg je voor iets meer geld veel meer website. Wij plakken niet zomaar een ander kleurtje op een kant-en-klaar standaardthema, maar maken echt een unieke website, helemaal op maat, voor je onderneming. Een prachtig visitekaartje die helemaal bij je stijl past.

Jouw website: geen dertien-in-een-dozijn, maar maatwerk

Er zijn tegenwoordig een aantal standaardsoftwarepakketten waarmee een website heel gemakkelijk online te krijgen is. Bovendien zijn er voor die pakketten ook allerlei thema’s — de look & feel van de website — kant en klaar verkrijgbaar, vaak voor een kleine vergoeding of zelfs gratis. Daar maken veel prijsvechters gebruik van. Je krijgt dan wel een heel erg basic website in een generieke stijl. De meerwaarde van MHonline  voor je website zit hem erin, dat wij rekening houden met je wensen. Zo krijg je de website die er precies zo uitziet zoals jij wilt. Je krijgt dus een site die helemaal aansluit bij je huisstijl.

Al 15 jaar ervaring in webdesign

Wij maakten al websites voordat standaardpakketten hun entree deden. Daarom zijn we bij uitstek goed in het leveren van maatwerk. Samen met onze partner hebben we zo’n 15 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van websites. We staan tot je dienst vanaf het eerste begin, als je niet meer hebt dan wat voorbeelden en wensen, tot de laatste puntjes op de i van het installeren en finetunen. Dan geven we het beheer van de website volledig in jouw handen. Heb je liever dat wij het beheer doen? Voor een maandelijks tarief verzorgen wij ook het onderhoud als je website eenmaal in de lucht is.

Een professionele vormgeving

Omdat we bij MHonline veel werken met logo’s, huisstijlen en grafische ontwerpen, kunnen wij deze expertise ook heel goed toepassen bij het maken van websites voor onze klanten. We komen op dezelfde manier tot een ontwerp van een site als bij een logo of huisstijl: op basis van voorbeelden, wensen en ideeën die je al hebt. Als je al een professionele, eigen huisstijl hebt, dan gebruiken we die natuurlijk. Met onze jarenlange ervaring ontwikkelen en vormgeven we tegelijkertijd. Eventueel kunnen we ook, voordat we gaan ontwikkelen, een ontwerp op maat voor je maken tegen een meerprijs.

WordPress voor een perfecte website

Tegenwoordig worden de meeste websites gemaakt en beheerd met een content management system, ofwel een cms. Een van de veruit meest populaire cms’en wereldwijd is WordPress, waar wij ook gebruik van maken. Het pakket is begonnen om eenvoudig zelf weblogs mee te maken, maar is in de loop der tijd uitgebreid en gegroeid tot een volwaardig pakket om een complete website mee in te richten en te beheren. Met alles erop en eraan wat je maar wilt. Een website in WordPress ziet er heel professioneel uit, kun je gemakkelijk zelf onderhouden, en is 100% toekomstbestendig.

Als je eenmaal je website hebt laten ontwerpen en bouwen door MHonline, dan krijg je daarna van ons helemaal zelf de controle over je website. Wij geven je het beheer over de content, stijl en gebruikers van het systeem. Heb je nog geen ervaring met het beheren van een website? Geen zorgen, WordPress werkt heel eenvoudig, en in het Nederlands. Bovendien is er een uitgebreide ondersteuning van de community aanwezig. Voor je het weet, plaats je in een handomdraai alle nieuwsberichten, events en foto’s die je wilt, en pas je bestaande content naar hartenlust aan.