Bij MHonline bieden we betaalbare en professionele webdesignservices, waarbij we websites bouwen die jouw bedrijf online vertegenwoordigen. Onze prijzen beginnen vanaf slechts €849 (exc. BTW), waardoor het voor kleine en startende ondernemingen ook mogelijk is om een kwalitatieve website te hebben zonder grote investeringen.

Onze webdesignservice omvat:

  1. Consultatie en planning: We beginnen met een grondige consultatie om jouw behoeften en doelen te begrijpen. We bespreken je bedrijf, je doelgroep en de functionaliteiten die je op je website wilt hebben. Op basis hiervan stellen we een plan op voor de ontwikkeling van je website.
  2. Aantrekkelijk ontwerp: Onze ervaren ontwerpers creëren een aantrekkelijk en gebruikersvriendelijk ontwerp dat past bij jouw merkidentiteit. We zorgen voor een professionele uitstraling en een naadloze gebruikerservaring.
  3. Responsieve lay-out: We zorgen ervoor dat je website op alle apparaten, zoals desktops, tablets en mobiele telefoons, goed wordt weergegeven. Dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt om je website te bezoeken.
  4. Inhoudsbeheersysteem (CMS): We bouwen je website op een gebruiksvriendelijk CMS-platform, zoals WordPress, zodat je zelf eenvoudig inhoud kunt toevoegen, bewerken en beheren zonder technische kennis.
  5. Basis SEO-optimalisatie: We zorgen ervoor dat je website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat potentiële klanten je gemakkelijk kunnen vinden wanneer ze relevante zoekopdrachten uitvoeren.
  6. Oplevering en training: Nadat je website is voltooid, leveren we deze aan jou op en bieden we indien nodig training en ondersteuning, zodat je vertrouwd raakt met het beheer van je website.

Onze prijzen beginnen vanaf €849 en kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit en functionaliteiten van de website die je nodig hebt. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte op maat.

Kies MHonline voor een betaalbare en professionele webdesignservice die jouw bedrijf online succes brengt.

Chat met ons!
💬 Hulp nodig ?
Hallo,👋!
Kunnen we je helpen?